Her finder du vores postæsker

Skab tryghed i dine forsendelser med vores forskellige postæsker! Vores udvalg er skræddersyet til at imødekomme dine forsendelsesbehov, uanset størrelsen eller formen på dine varer. Med vores holdbare og pålidelige postæsker kan du sikre, at dine produkter når deres destination i perfekt stand. Vores æsker er designet til at være nemme at samle og lukke, hvilket gør dem ideelle til en effektiv pakkeproces. Opdag den perfekte emballageløsning til din virksomhed i dag og skab en positiv kundeoplevelse gennem sikre og velbeskyttede forsendelser.

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Stort udvalg af postæsker

Skal du have sendt mindre genstande afsted såsom hudplejeprodukter, figurer, pyntegenstande eller andet, kan det være de smarte og multifunktionelle papæsker. En postæske er lavet med selvluk, så du kan folde lågets sider ned langs kanten af æsken. Dette design giver dig frihed og fleksibilitet. Hos Pack2 finder du de populære æsker af pap i mange størrelser og udformninger.

Derfor er papæsker så populære

Æskerne af pap er iblandt de nyeste designs på markedet indenfor tilbehør til fragt, som både private og erhverv kan gøre brug af. Æskerne giver dig en lang række fordele:

  • Du får en effektiv proces med at sende dine varer afsted
  • Æskerne kan vælges i mange størrelser og udformninger
  • Æskerne kan foldes ud, så de ikke optager meget plads på kontoret eller i virksomheden
  • Som følge af det smarte design opnår æskerne ekstra styrke og stabilitet
  • Du kan købe æskerne til konkurrencedygtige priser

Den store fordel ved postæsker er, at de kan bruges til mange formål. Mens de giver en sikker og beskyttende fragt, kan de også bruges til praktiske formål. Æskerne kan anvendes til smart og nem opbevaring. De kan befinde sig og stabels på et lager, et værelse eller et hjemmekontor og give overblik over små og mellemstore ting.

Vælg æske der matcher dit anvendelsesformål

Det skal altid være anvendelsesformål, som du skal vælge æske til forsendelse ud fra. Drejer det sig om fragt af flade eller mange små genstande, kan det være de store æsker med lav højde. Og skal du have sendt flere ting med post, kan det være den almindelige æske med god højde, der giver plads.

Det er værd at undersøge forskellige designs og størrelser på æsker, før du beslutter dig. Der kan være behov for at pakke de ting, du skal have sendt afsted, ekstra godt ind, så de er maksimalt beskyttede. Du skal tage højde for ekstra plads i æsken, når du vil bruge bølgepap, bobleplast eller kassefyld.

Særligt om priser på postæsker

Pris på tilbehør til forsendelse er et punkt, som har betydning for både privatpersoner og dig med egen virksomhed. Du kan købe dine postæsker til konkurrencedygtige priser hos Pack2, hvor du samtidig kan benytte dig af vores mængderabatter. Ved at købe flere æsker på samme tid sparer du penge i det lange løb, og du kommer aldrig til at skulle sende varer med forsinkelse, fordi du mangler basistilbehør til fragt.

Du kan klare alle dine indkøb til fragt hos os

Hvem har brug for postæsker?

Både privatpersoner og firmaer kan få glæde og gavn af at bruge de velfungerende æsker af pap til forsendelse af små og mindre genstande. Du finder æskerne i forskellige størrelser, så du kan købe dén fragtemballage, som matcher dit anvendelsesformål.

Hvad koster æsker til forsendelse?

Papæsker til fragt kan fås til skarpe priser, når du handlere flere styk på én gang. Det vil være både antal og type af æsker, der har indflydelse på den samlede pris. Mængderabatten er ideel for dig at benytte dig af, når du ofte sender små og mellemstore ting afsted med posten.