Her finder du vores hvide papkasser

Enkle og slagfaste papkasser, som er meget hurtige at samle.

Alle mål er opgivet i mm. og er indvendige mål: Længde x Bredde x Højde. 

Produkterne er sorteret efter længde. Prisen er pr. pakke.

Hvide, flade papkasser er gode til postforsendelser, hvis du driver webshop eller lignende.

Læs om de forskellige miljømærkninger her

For at gøre det nemt for dig at finde de bæredygtige produkter, er PACKOs grønne fodspor  indsat på de produkter som er bæredygtige.

Du kan læse mere om vores Grønne Fodspor her

Klik videre på den kategori som du ønsker, for at se alle mulighederne - kan du ikke finde det du søger, så sidder vi klar på chatten eller telefonen.

                           

 

Stort udvalg af hvide papkasser

Se vores store udvalg af hvide papkasser i forskellige former og størrelser. Der er mange grunde til, at du skal købe dine papkasser her hos os.  

Først og fremmest så har vi en god variation af størrelser og faconer. Det betyder, du kan finde en hvid papkasse, der passer til lige netop dit formål. Det kan også være, du driver en webshop og har brug for flere størrelser. Vi har meget store kasser, men også mindre, fladere kasser. 

Hvis du har brug for et større antal hvide papkasser, er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig gode mængderabatter. Du kan spare helt op til 30%. Jo flere du køber, jo mere vil du spare. Mængderabatten varierer fra produkt til produkt, men vi tilbyder altid en form for mængderabat på vores papkasser.

Ejer du en bæredygtig butik, eller vil du bare gerne være mere bæredygtig? Så kan du købe vores hvide papkasser med ro i maven. De er som sagt producerede i EU og lavet af genbrugspap. 

Vores papkasser er også selvlåsende og nemme at bruge. Du skal ikke bruge en masse tid og kræfter på at lukke papkassen med eksempelvis tape. 

Derudover tilbyder vi mange andre former for emballage. Det er for eksempel boblefolie og poser. Det betyder, at du kan købe alt det, du har brug for, et sted - nemlig her hos Pack2. 

Det skal du tænke over, når du køber hvide papkasser

Når du køber papkasser, har du garanteret allerede noget, du skal bruge dem til. Det er derfor vigtigt, dine hvide papkasser passer til det formål. 

Du skal først og fremmest tænke over størrelsen. Hvis du bare skal sende små smykker eller eksempelvis briller, har du naturligvis ikke brug for en stor papkasse. Vice versa skal du også sørge for, de ikke bliver for små. Vi har et stort udvalg af papkasser i forskellige størrelser. Hvis du driver en webbutik, kan det være en fordel at have hvide papkasser i forskellige størrelser. Vi har som sagt gode mængderabatter, så du kan roligt købe lidt forskellige størrelser her hos os. 

Hvis du driver en virksomhed og skal bruge papkasser til at sende varer til kunder, er en fordel, at papkasserne er hvide og ikke brune. Hvide papkasser ses nemlig ofte som mere luksuriøse og dyrere ud.

Er jeres hvide papkasser bæredygtige?

Hvis du går op i bæredygtighed, kan du roligt købe vores papkasser. De er nemlig lavet af genbrugspap i EU. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du som sagt tjekke vores bæredygtighedsbarometer. 

Hvor meget kan jeres hvide papkasser holde til?

Vores papkasser kan generelt holde til ret meget. De er som sagt slagfaste, så du behøver ikke bekymre dig om at bruge dem som forsendelseskasser. 

Den maksimale vægt, som papkasserne kan holde til, varierer. Da de er lavet af godt genbrugspap, kan de sagtens holde til en del, men det kommer altså an på den specifikke papkasse.