Papkasser med logo og tryk

Vi kan lave lige den papkasse med lige det logo eller tryk som du ønsker!

Vores logo papkasser er produceret i EU. Vi kan også tilbyde produktion med FSC mærkning. Hvis du ønsker dette vil papkasserne blive FSC mærket.

Kan du ikke finde det du søger, så sidder vi klar på chatten eller telefonen.

             

Populær
Model/varenr.: Papkasse med logo

Ring for pris
70272210

Lager: På lager

Papkasser med tryk

 

Til opbevaring eller til branding? Med papkasser med tryk får du faktisk begge dele, og det er derfor et yndet valg hos mange virksomheder. Vi hos Pack2 vil gerne hjælpe dig med at finde den optimale løsning, og du kan derfor sagtens personliggøre papkasser med tryk her.

 

Beskyttelse frem for alt

Hvis du har en webshop eller på anden måde er en del af e-commerce-verdenen, så har du sikkert brug for at sende varer og produkter ud til dine kunder. Her er det først og fremmest vigtigt, at varerne er beskyttede og ikke kommer til at lide overlast eller tager skade af vejret. Dét alene er du sikret med ordentlige kvalitetspapkasser. Men som prikken over i’et kan du også reklamere og markere din virksomheds identitet ved at investere i papkasser med tryk eller papkasser med logo.

 

Brug papkasse med firmalogo til at brande din virksomhed

I stedet for kedelige, blanke sider på emballage og forsendelsesgrej, kan du i stedet afsende papkasser med tryk, der gør forsendelsen både personlig og unik – også for modtageren. Det kan være et særligt design, motiv eller tegning, der kendetegner jeres firmas profil eller historie, men et populært valg er også blot at vælge papkasse med firmalogo. Du får ikke kun det praktiske aspekt med indpakningen dækket, men du kan også effektivt forbedre din markedsføring.

Papkasser med tryk eller papkasser med logo kan nemlig bruges til flere forskellige formål, f.eks. at sende produkter fra din webshop til dine kunder. Men de kan også anvendes til at pakke gaver til firmaarrangementer, messer eller events. Endeligt kan de også benyttes internt, hvor både opbevaring og transport kan foregå i papkasser med tryk.

 

Personliggør dine papkasser

Her hos Pack2 har du mulighed for at købe papkasser med tryk lige efter dine præferencer. Du kan både få en papkasse med firmalogo, med særlig tekst, grafik eller billede. Selv pappet kan også anskaffes i flere forskellige afskygninger, enten i blege og hvide nuancer eller en mere gullig type. Prisen afhænger af, hvor mange elementer, du vil personliggøre, og hvilke materialer, der vælges. Derfor anbefaler vi, at du ringer til os, hvis du er interesseret i papkasser med tryk, så vi sammen kan snakke om mulighederne.

 

Bæredygtige papkasser

Alle vores papkasser med logo er produceret i EU, og de kan også inkorporeres i din miljøstrategi for virksomheden. Samtlige af vores modeller er lavet af bæredygtige materialer, hvor genbrug er i højsæde, og der er taget højde for, at kasserne skal have et langt liv og ikke blot smides ud efter brug.

Som en del af personliggørelsen af vores papkasser med tryk, kan vi også tilbyde, at produkterne er FSC-mærket. Det står for Forest Stewardship Council, der kæmper for ansvarlig skovdrift, hvilket betyder, at du er sikret, at alle de træer, der er fældet for at lave pappet, vil blive plantet igen.

 

Hvad koster papkasser med tryk?

Papkasser med tryk er en effektiv måde at kombinere både emballage og markedsføring. Prisen er svær at fastsætte på et generelt plan, fordi den afhænger meget af designet, farverne og materialerne, der skal bruges.

Hvilket tryk kan jeg få på en papkasse?

Hvad end du måtte ønske. Vi har hjulpet adskillige kunder med at sammensætte forskellige looks til papkasser med tryk og papkasse med logo. Kontakt os endelig, hvis vi sammen skal finde et design, der passer til din virksomhed.