Vi har kraftige flyttekasser lige her!

Kraftige flyttekasser af dobbelt bølgepap med håndtagshuller i siderne, dobbelt bund og dobbelte endestykker.

Alle mål er opgivet i mm. og er indvendige mål: Længde x Bredde x Højde. 
Produkterne er sorteret efter længde.
Prisen er pr. pakke.

Vores papkasser er produceret i EU og størstedelen er produceret af genbrugspap og sorteres som genbrugspap - se efter logo.
Læs om de forskellige miljømærkninger her

For at gøre det nemt for dig at finde de bæredygtige produkter, er PACKOs grønne fodspor  indsat på de produkter som er bæredygtige.
Du kan læse mere om vores Grønne Fodspor her

Klik videre på den kategori som du ønsker, for at se alle mulighederne - kan du ikke finde det du søger, så sidder vi klar på chatten eller telefonen.

                           

 

Stort udvalg af flyttekasser

Man kan aldrig have for mange flyttekasser. Flyttekasser er nemlig en uundværlig løsning, når flytningen står for døren. Flyttekasser kan bruges til enhver form for indbo, og du vil uden tvivl få brug for flere af disse. Uanset om det omhandler dine skrøbelige krystalglas eller dit tøj, så har vi en flyttekasse, der passer til dit behov.

Flyttekasserne sælges pakkevis, så du får rigeligt med plads til dine ting, og du kan derfor spare besværet ved at lede efter ekstra flytteplads under flytningen. Flyttekasserne er fremstillet i dobbelt bølgepap, og de har smarte håndtagshuller i siderne samt dobbelt bund og dobbelte endestykker. De er derfor utroligt holdbare og lette at transportere.

Vores praktiske flyttekasser er desuden fremstillet i genbrugspap, og de er en god og grøn løsning. Derfor kan du gøre både dig selv og miljøet en tjeneste ved at anvende vores flyttekasser, når du skal flytte i ny bolig. Du skal derfor ikke tænke på konsekvenserne ved at købe vores smarte flyttekasser, men du kan i stedet holde fokus på din flytning, så du f.eks. ikke glemmer mormors sølvbestik. 

Gør flytningen nemmere med flyttekasser

Når du er i gang med at flytte, er der masser af ting at holde styr på. Overtagelse af nøgler, koordinering med vicevært, nyt sygesikringskort og hvad ellers, der hører med til at skifte adresse. Du vil derfor ikke stå og mangle en flyttekasse midt i processen – eller endnu være: have investeret i for billige flyttekasser, der går i stykker. Sørg derfor at skaffe kasser af ordentlig kvalitet.

Kraftigt materiale

Det største mareridt for dig, der er i gang med at flytte, må være for få og for små flyttekasser. Dertil er der næppe nogen større ulykker, end hvis bunden går ud i kassen med det arvede spisestel. Derfor er det værd at anskaffe ordentlige, store flyttekasser, der ikke kun kan holde på jeres værdigenstande, men som også er lavet i et slidstærkt materiale. Alle kasserne her på siden er kreeret af kraftigt pap og foldet i dobbeltlag, der giver ekstra meget styrke og holdbarhed. Både bund og endestykker er også foldet af dobbelt bølgepap, hvoraf rillerne på indersiden kan absorbere stød og beskytte dine sager fra den værste regn og skader.

Kasser i alle størrelser

Vi har et stort udvalg af både små og store flyttekasser, der kan passe til alle slags behov og forskellige ejendele. Alle flyttekasser mål er opgivet på det enkelte produkt og beskrevet i mm. Her på siden er de sorteret efter længde, så du nemt kan lokalisere små flyttekasser øverst og store flyttekasser i bunden.

Flyttekasser mål er angivet efter den indvendige omkreds og beskriver først længden, bredden og så højden.

Skån pengepungen

Vores papkasser har høj kvalitet, men vi har også sørget for, at alle kan være med på den økonomiske bane. Derfor har vi et udvalg af billige flyttekasser, der kommer i pakkeløsninger med 10 stk., så du har masser at tage af, når du står overfor en flytning. Vi kan naturligvis også tilbyde mængderabat, hvis du er typen, der skal bruge ekstra mange.

Genbrug kasserne

Udover at alle vores papkasser er produceret i EU, så er de også foldet og lavet af genbrugspap. Du kan derfor også flytte med god samvittighed, fordi vi – som vores logo med grønne fodspor viser – har sørget for, at vores flyttekasser er miljøvenlige og bæredygtige. Det gælder i øvrigt mange af vores produkter, så hvis du skal bruge flere pakkesager, kan du også trygt finde dem her hos Pack2. Det gælder f.eks., hvis du mangler andre typer af papkasser eller måske boblefolie, skum og bølgepap til de mere følsomme arvestykker. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter vil passe bedst til din situation, eller hvis du mangler noget, du ikke kan se her på siden, er du også meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde det, du søger.

Hvor meget må der være i flyttekasser?

Du skal passe på med at fylde for meget i dine flyttekasser, da de ellers kan være ganske tunge at transportere eller i værste fald kan bunden gå ud. En flyttekasse bør højest veje 20 kg., så du kan med fordel pakke et par tunge ting nederst og med lettere ting ovenpå.

Hvordan skal flyttekasser smides ud?

Flyttekasser skal i din papcontainer. Vær dog opmærksom på, at papskraldespanden ikke tømmes så ofte som de øvrige, så det er en god idé at skille papkassen ad og presse den så flad som muligt.