Strækfilm

Strækfilm giver en enkel og effektiv beskyttelse af dine varer og forsendelser.
Her finder du transparent og sort strækfilm til manuel håndtering og strækfilm til maskiner.

Håndstrækfilm sælges i kasser med 6 ruller, og maskinestrækfilm sælges i hele paller med 45 ruller.

Ministrækfilm, som er et godt allround emballage produkt, kan købes enkeltvis.

Se også vores

  • strækfilmsomvikler - dine varer omvikles nemt og hurtigt med
  • pallemellemlæg - bølgepap som beskytter, adskiller og stabiliserer de lag, der er stablet på en palle
  • Krympepistoler m.m. - anvendes til emballering af paller
  • Pallehætter - god beskyttelse af gods på paller som ikke tåler fugt
  • Topfolie - ligges på toppen af pallen ved omvikling af strækfilm

For at gøre det nemt for dig at finde de bæredygtige produkter, er PACKOs grønne fodspor  indsat på de produkter som er bæredygtige.

Du kan læse mere om vores Grønne Fodspor her

Alle vores produkter produceres i EU. 

Se mulighederne herunder - kan du ikke finde det du søger, så sidder vi klar på chatten eller telefonen.

 

 

Strækfilm til indpakning

Du har garanteret set strækfilm rundt om paller med varer. Det er ikke det eneste, produktet kan bruges til. Mange firmaer, store som små, bruger både filmen i forbindelse med fragt og brug på lageret.

Strækfilm er et godt valg af pakkemateriale til dig, der skal pakke, sende og fragte varer og produkter, der er finere, mere detaljerede og mere skrøbelige. Bobleplastik kan bruges til mange ting, men ikke alt. Hvis der er mange dele involveret til et produkt, der alle skal holdes på plads, er det strækfilm, du skal se efter.

Enkel og effektiv beskyttelse

Strækfilm er det enkle valg, og hvorfor skulle det også være mere kompliceret? Strækfilm kan bruges til at holde paller sammen. Det beskytter inventaret mod mildere slag, og det kan fungere som et rigtig godt supplement til bobleplastik.

Hvad bobleplastik gør er nemlig, at det absorberer stød og sørger for, at skrøbelige genstande ligger sikkert. Men fordi det er plastiklommer fyldt med luft, kan det ikke sikre, at alting ligger, som du pakkede det.

Bobleplastik og strækfilm er altså den ideelle duo, når du skal pakke noget så sikkert som overhovedet muligt. Ultimativ beskyttelse med bobleplast og fastholdelse med film.

Strækfilm til pakning

Strækfilm, der også er kendt som strækfolie, bruges til pakning af ting, der ikke kan komme i kasser, eller ting, der skal holdes sammen. Det minder lidt om den folie, der bruges til at pakke madpakker.

Folie med stræk til pakning er selvfølgelig stærkere end køkkenfolie. Det er beregnet til at holde varer fast på paller eller i pakker. Det kan være en masse papkasser, der skal sendes afsted på en palle, som skal stå tæt for sikrest transport.

Hvis du pakker paller eller større forsendelser, der skal med lastbil, er strækfolie vejen, du skal gå. Hver form for emballage og pakkefyld har sin styrke, men strækfilm er uovertruffen.

Flere forskellige typer

Der findes flere typer af strækfilm, både hvad gælder farve og brug. Hvis du har en maskine, der pakker for dig, kan du sagtens få film til dét hos os, men det er også muligt at få strækfilm til manuel håndtering.

Der er også flere farver at vælge imellem. Selvom klar strækfolie er mere almindeligt, er det også muligt at få noget, der er sort.

Du kan også få mange forskellige størrelser og styrker, så du altid ved, din strækfolie er ideel til lige netop den opgave eller de produkter, du står med.

Husk at læse beskrivelsen af de forskellige produkter for at være sikker på, du får den rette type strækfolie. Det er også muligt at købe tilbehør med, fx et håndtag til ministrækfilm, som gør folien nemmere at arbejde med.

Hvad kan strækfilm bruges til?

Strækfolie bruges til pakning af varer og holder alting samlet. Det er ideelt til paller og ting, der ikke kan komme i papkasser.

Hvilke typer strækfilm sælger I?

Vi kan levere flere forskellige størrelser og farver, så du kan få noget til dine behov. Derudover har vi også strækfilm til manuel håndtering og til maskiner.