Pallemellemlæg af bølgepap

Pallemellemlæggene er i bølgepap og beskytter, adskiller og stabiliserer de lag, der er stablet på en palle.

PACK2 tilbyder er bredt sortiment – vælg mellem enkeltsidet, dobbeltsidet, foldbare, mellemark, karton og skumbelagt.

PACK2's guide til pallemellemlæg: Når en palle skal pakkes, starter man med at anbringe et pallemellemlæg på pallen. Derefter placeres et lag af de pågældende emner på mellemlægget efterfulgt af endnu et mellemlæg, og derefter kan et nyt lag emner placeres osv.

Kan bl.a. bruges til at undgå at fx pakkebånd ødelægger dine varer. Beskyt også med kantbeskyttere.

Alle vores produkter produceres i EU. 

Se også

  • strækfilm- giver en enkel og effektiv beskyttelse af dine varer og forsendelser
  • strækfilmsomvikler - dine varer omvikles nemt og hurtigt med
  • Krympepistoler m.m. - anvendes til emballering af paller
  • Pallehætter - god beskyttelse af gods på paller som ikke tåler fugt
  • Topfolie - ligges på toppen af pallen ved omvikling af strækfilm

For at gøre det nemt for dig at finde de bæredygtige produkter, er PACKOs grønne fodspor  indsat på de produkter som er bæredygtige.

Du kan læse mere om vores Grønne Fodspor her

Klik videre på den kategori som du ønsker, for at se alle mulighederne - kan du ikke finde det du søger, så sidder vi klar på chatten eller telefonen.

 

 

Udsolgt

Bølgepap og pallemellemlæg

Hvis du gerne vil passe godt på dine produkter, kan du bruge bølgepap som pallemellemlæg. Det er et robust og solidt materiale, som kan passe godt på dine varer. 

Det er en optimal emballage til at beskytte usikre og ustabile varer mod skrammer og ridser. Det er derudover også et meget fleksibelt materiale, hvilket gør det muligt for dig at bøje det lidt, hvis det er, hvad der skal til, for at det passer til pallen. 

Bølgepap vejer ikke særlig meget. Du skal derfor ikke bekymre dig for, om vægten bliver for høj, fordi du gerne vil have et godt og solidt lag til din palle. Bølgepap fås i forskellige størrelser og slags, så det handler blot om, at du finder den bedste type til dine behov.

Karton

Karton er også en mulighed, når det kommer til et bundsolidt pallemellemlæg. Her er mulighederne store. Det er et godt og solidt materiale, der også kan passe på dine produkter. 

Det er med til at stabilisere din palle. Du kan altså med fordel bruge det til ved en usikker palle, så at alt går, som det skal ved transporten af dine varer. 

Skumbelagt bølgepap

Med skumbelagt bølgepap kan du sove stille og roligt om natten velvidende, at dine varer er pakket godt ind og bliver passer godt på. 

Skumbelagt bølgepap er til de ekstra skrøbelige varer. Det er et blødt, men stadig solidt og skridsikkert materiale.

Det er ekstra godt til de varer, der er meget nemme at give skrammer eller ridse. Det er derfor en rigtig god ide at bruge skumbelagt bølgepap, hvis du gerne vil være helt sikker på, at alt går, som det skal.

Stort og bredt udvalg af pallemellemlæg

Vi har hos Pack2 et stort og bredt udvalg af pallemellemlæg. På den måde kan du være helt sikker på, at du finder det perfekte pallemellemlæg, der passer bedst til dig og dine behov.

Vi tilbyder derudover en sikker og hurtig levering, sådan du hurtigst muligt kan få pakket dine paller med vores solide pallemellemlæg.

Vi har stor fokus på vores kunder. Det har høj prioritet hos os, at du bliver tilfreds med dit køb hos Pack2.dk. Hvis du er i tvivl om noget eller har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Sammen kan vi finde den bedste løsning til dine behov.

Hvad bruger man pallemellemlæg til?

Et pallemellemlæg er noget, som du bruger til at stabilisere sine paller med. Det ligger et godt underlag og kan være med til at dele en palle op og skabe et solidt fundament for en ny række af varer, hvis pallen er høj.

Hvad koster pallemellemlæg hos os?

Prisen kan variere meget. Det kommer an på, hvilken type af pallemellemlæg, som du vil købe. Nogen har brug for noget meget robust, hvis varerne er meget skrøbelige. Andre har ikke brug for noget nær så stabiliserende og kan derfor nøjes med et billigere alternativ.