Polstrede kuverter

Vores polstrede kuverter er ikke som andre, idet de er FSC certificeret

De er 
- Ideel til at beskytte dine vare
- Minimal indvirkning på miljøet
- Stærk og robust
- Med og uden selvklæbende strimmel.

Du kan også få et logo, coating eller lak på - ring til vores kundeservice og hør nærmere.

Vores polstrede kuverter er produceret i EU og er FSC mærkede - se efter FSC logoet. 

For at gøre det nemt for dig at finde de bæredygtige produkter, har vi indsat PACKO på de produkter som er bæredygtige. Du kan læse mere om vores Grønne Fodspor her

Kan du ikke finde det du søger, så sidder vi klar på chatten eller telefonen.

 


                                         

 

Polstrede kuverter til alle dine mindre pakker

Til mindre produkter, små værdigenstande og andre følsomme varer, der ikke har for prangende en størrelse. I polstrede kuverter kan du sende smykker, elektronik og mange andre skrøbelige sager, der skal komme frem uden skrammer på hverken produktet eller pengepungen.

Polstret indvendigt

En polstret kuvert er nøjagtigt, som den lyder: en pakke i kuvertform, der kan passe ekstra godt på det sendte materiale – som oftest er et mindre produkt frem for breve eller post. Indvendigt er polstrede kuverter foret med blødt plast, der kan absorbere stød og helt generelt beskytter imod buler, ridser eller andre skader, når det sendes med posten.

Størrelserne differentierer ikke fra almindelige kuverter, men på grund af det indvendige for, er de både stærkere og mere robuste. Med polstrede kuverter er der derfor reduceret risiko for beskadigede varer, og de vil i langt flere tilfælde komme frem intakte.

Forskellige typer af polstrede kuverter

Vi har et varieret udvalg af polstrede kuverter i forskellige størrelser, der kan passe til mange typer af produkter og varer. Langt de fleste foretrækker polstrede kuverter med en selvklædende strimmel. På den måde effektiviseres indpakningen og forsendelsesprocessen behøver hverken tage lang tid eller være besværlig.

Du kan også personliggøre dine polstrede kuverter, hvis du vil have enten logo, coating eller lak på. På den måde kan du også højne din virksomheds branding, så varerne er let genkendelige, selv inden de bliver pakket ud. Hvis du gerne vil have unikt tryk eller coating på, kan du ringe til vores kundeservice, så vi sammen kan snakke om mulighederne for at individualisere jeres polstrede kuverter.

Spar på portoen

Polstrede kuverter er også et udmærket valg, hvis både du og dine kunder gerne vil spare på fragten. Naturligvis findes også muligheden for at investere i større postæsker eller webshopkasser til forsendelse af andre produkter, men hvis dine varer kan være i en polstret kuvert, er det klart anbefalelsesværdigt fra et prismæssigt synspunkt også. Ikke kun i forhold til at købe emballagen, men også porto, der hurtigt kan løbe op.

Med tanke på miljøet

Alle vores polstrede kuverter er produceret i EU. Men ikke nok med det: hvad virkelig udskiller dem fra andre er, at de er FSC-mærkede. Det betyder, at disse produkter er skabt ud fra en overbevisning om, at miljøet ikke skal lide unødigt, men at naturen skal bevares og passes på.

FSC står for Forest Stewardship Council, og de arbejder på at udbrede en bæredygtig metode til at bruge verdens skove. De er garant for ansvarligt skovbrug i miljøets interesse. Helt konkret vil det sige, at de polstrede kuverter med dette mærke er skabt af materialer fra skove, der er blevet CO2-neutrale, hvor en ny skov plantes, hver gang den forrige er blevet fældet.

Find polstrede kuverter hos Pack2

Vores udvalg af polstrede kuverter kan du finde her på siden. Hvis du er på udkig efter endnu bedre beskyttelse til mere skrøbelige varer, kan det være, du nærmere har behov for boblekuverter eller boblefolie, skum og bølgepap. Dette og meget mere kan du finde her på vores webshop. Er det derimod en helt fjerde form for emballage, du søger, som ikke er til at finde her, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.