Her finder du vores bogomslag til billige priser

Bogomslag nem og billig postemballage til bla. kantede forsendelser, bøger, CD'er, DVD'er og meget andet. 

Papomslagene har alle variabel højde med tilpasset form og ekstra beskyttelse i hjørnerne. Du kan tilpasse højden så du kan bruge samme papomslag til forsendelse af en eller flere varer. Og så er de meget nemme at samle - det tager ingen tid.

Med selvklæbende lukning og åbning med rivestrimmel, gør det dem utrolig nemme at pakke dine varer i, og samtidig nemme at åbne for dine kunder.

Den bedste beskyttelse til forsendelse af bøger, CD'er, DVD'er og andre emner med skarpe kanter. Men man kan også bruge dem til at sende mange andre varer i - se vores video under produkterne : )

Vores sortiment består af Multiwell bogomslag og X-pack Bogomslag.

Vores bogomslag er produceret i EU og af genbrugspap

For at gøre det nemt for dig at finde de bæredygtige produkter, har vi indsat PACKO på de produkter som er bæredygtige. Du kan læse mere om vores Grønne Fodspor her

Kan du ikke finde det du søger, så sidder vi klar på chatten eller telefonen.


              

Stort udvalg af bogomslag

Har du en bog, som du gerne vil beskytte? Det kan være en bog, der betyder meget for dig, den bog, som du har med på farten i øjeblikket eller blot en skolebog, der skal holde i mange år. Uanset hvad årsagen er, så kan det give god mening at investere i et bogomslag, som du kan beskytte den med. Bogomslag er også en fantastisk løsning, hvis du skal sende en bog, CD, DVD eller lignende kantet forsendelse med posten, da det er en nem og billig løsning i forhold til postemballage.

Du finder bogomslag her på siden til billige priser.

Find et bogomslag der passer til netop din pakke

Her på siden kan du finde bogomslag i varierende højde med tilpasset form og ekstra beskyttelse i hjørnerne. Hvis du har en pakke, som du skal have sendt, så kan du blot vælge den størrelse, der kommer tættest på og tilpasse højden til netop den pakke, som du skal have sendt. De er desuden utroligt nemme at samle, så du kan få gjort en masse pakker klar til afsending i løbet af ingen tid.

En god oplevelse for modtageren af pakken

Hvis du har en forretning, der sælger firkantede produkter, så kan et bogomslag være det rette valg af emballage, når du skal sende pakker. Ikke nok med at du effektiviserer pakningen af dit produkt, så sikrer du nemlig også, at modtageren af pakken får en behagelig oplevelse med at pakke den ud – og det gør indtryk hos kunderne. Vores bogomslag har et minimalistisk udtryk – både når de er pakket omkring et produkt, men også når de bliver pakket ud. Dermed kommer din indpakning aldrig til at se rodet ud.

Det er desuden super nemt at lukke op for emballagen takket være vores selvklæbende lukning – det hjælper dig, når du skal lukke pakken, og det gør det nemmere for kunden at åbne den igen.

Et miljøvenligt valg

Ikke nok med, at du kan vælge lige netop den model af omslag til bøger, der passer bedst til din pakke, så er du også sikret, at dine pakker sendes på en miljørigtig måde. Alle vores produkter er nemlig produceret i EU, og de består af genbrugspap. Dermed hjælper du altså planeten for hver pakke, som du sender indpakket i netop denne emballage.

Hvad er et bogomslag?

Et bogomslag er en fragtmetode, der beskytter dine kantede forsendelser som bøger, CD’er, DVD’er og lignende. De har ekstra beskyttelse i hjørnerne og gør det nemt for dig at gøre dine pakker klar til forsendelse. Dog kan et bogomslag også bruges til at mindske slid på bøger generelt.

Er bogomslag et miljøvenligt valg?

Der findes forskellige bogomslag på markedet. Køber du vores, får du en type bogomslag, der er produceret i EU, og som består af genbrugspap, hvorfor det altså er en begrænset forurening, der sker i forbindelse med produktionen.

Kan jeg spare penge ved at benytte bogomslag?

Et bogomslag vil være den billigste måde at sende en kantet forsendelse, idet du ikke har overskydende emballage. Dermed er den billigere i porto.