TORK TOILETPAPIR, SMARTONE MINI ADV T9, 2-LAGS, 12 RL.

318,00  u/Moms
( 397,50  m/Moms )
424,00  u/Moms
Du sparer: 106,00
Pris pr. pakke.
Lager: Leveringstid er 1-3 dag(e)
Model/varenr.: 2018659-12

Hvidt 2-lags perforeret toiletpapir. 
Advanced kvalitet
111,6 m x 134 mm.
Miljømærket med EU-blomsten og FSC certificeret.
Tork 472193.

Optimer din toilethygiejne med det innovative Tork SmartOne Mini Toiletpapir-system. Dette system tilbyder en hygiejnisk ét-ark-ad-gangen funktion, der reducerer papirforbruget med op til 40% sammenlignet med traditionelle jumborulledispensere. Med Tork SmartOne Mini kan du nu nyde flere besøg pr. rulle.

De højkapacitets Tork SmartOne Mini-ruller er ideelle til toiletter i krævende omgivelser, uanset om brugerfrekvensen er lav, middel eller høj. Systemet kan tilpasses ved at vælge den rette Tork SmartOne Mini dispenser til dine behov.

En af de bemærkelsesværdige fordele ved Tork SmartOne Mini er dets hurtige papiropløsning, som ikke kun sikrer en effektiv og behagelig brugeroplevelse, men også mindsker risikoen for tilstopning af afløbsrør. Du kan derfor sige farvel til bekymringerne vedrørende tilstoppede rør.

Med SmartCore® teknologien får du også en hurtig og nem genopfyldning af papirsystemet. Den høje kapacitet sikrer desuden, at du kan holde vedligeholdelsen på et minimum og reducere risikoen for at løbe tør for papir.

Tilbyd dine brugere en ekstraordinær oplevelse af høj kvalitet med det bløde og ekstra hvide papir fra Tork SmartOne Mini. Det vil efterlade dem med en fornemmelse af ultimativ komfort og tilfredshed.

Opgrader dit toilet med det Tork SmartOne Mini Toiletpapir-system i dag og oplev fordelene ved hygiejne, effektivitet og kvalitet på næste niveau

Antal pr. pakke: 12 ruller
Antal pakker pr. palle: 45 pakker