Papirhåndklæder eller håndtørring foldet

I denne kategori finder du vores papirhåndklæder. Vi har blot valgt at inddele håndtørring i to kategorier. Ruller og foldet. Husk at købe den Dispenser som passer til dit valg af håndtørring.

Husk også at finde en papirkurv og affaldsstativ.

Mange af vores produkter er miljømærket med EU-blomsten, Svanemærket eller FSC mærket - Se efter logo.

For at gøre det nemt for dig at finde de bæredygtige produkter, er PACKOs grønne fodspor  indsat på de produkter som er bæredygtige.

Du kan læse mere om vores Grønne Fodspor her

I kategorien hygiejne og aftørringspapir finder du også dispensere til sæbe og papir, håndtørring, industriaftørring, køkkenruller og toiletpapir.

Til at holde køkkener, toiletter, arbejdsrum mm. rene og hygiejniske finder du også en masse gode produkter udner

Se produkterne herunder - er du i tvivl, sidder vi klar til at hjælpe på chat eller mail.

                        

Stort udvalg af papirhåndklæder

Når arbejdspladsen skal udstyres, handler det ikke kun om at få installeret maskiner og computere. Der skal også være styr på de mindre ting, du måske ikke tænker så meget over, men som ikke desto mindre er vigtige i forhold til at gøre hverdagen på arbejdspladsen komfortabel og hygiejnisk.

Det sidste er papirhåndklæder et godt eksempel på, for det bløde papir er helt uundværlig på bl.a. arbejdspladsens toiletter, når der skal tørres hænder efter håndvasken. Det gælder både i byggepladsens skurvogne, det gælder på lageret, og det gælder på kontoret, for alle har brug for de praktiske papirhåndklæder for at kunne vende tørhændet tilbage til arbejdet.

Derfor sælger vi et stort udvalg af papirhåndklæder her hos PACK, hvor du kan finde alt det, du skal bruge. Vi forhandler papirhåndklæder fra mærket TORK, som er kendt for sine papirvarer i høj kvalitet. Her finder du forskellige typer af papirhåndklæder, hvor du bl.a. kan vælge mellem 1-lags papir og 2-lags papir.

Aftørringspapir til mange formål

Her hos PACK2 finder du også et stort udvalg af aftørringspapir til forskellige formål. Papirmaterialer er praktiske og funktionelle, hvilket giver dem en lang række forskellige anvendelsesmuligheder.

Hos os kan du købe bl.a. aftørringspapir til industri, der kan bruges til aftørring og rengøring af overflader, og du kan købe aftørringspapir, der kan bruges til en række andre opgaver i din virksomhed.

Når det kommer til rengøring i køkkener, arbejdsrum og lignende, er aftørringspapir et sikkert valg, der giver effektiv rengøring af alle overflader, så arbejdet kan udføres under gode og renlige forhold.

Bæredygtige og sunde papirmaterialer

Hvis du gerne vil give din virksomhed en grøn profil, har du rig mulighed for at købe bæredygtige papirhåndklæder her hos PACK2. Det betyder, at du kan finde produkter, der er:

  • Mærket med EU-blomsten
  • Svanemærket
  • FSC-certificeret

Papirhåndklæder med en FCS-certificering er din garanti for, at træet til papiret kommer fra bæredygtige kilder, mens EU-blomsten som det officielle europæiske miljømærke sikrer dig, at papiret er kommet til verden på en miljørigtig måde. Også Svanemærket viser dig, at papirprodukterne er miljørigtige, og at de ikke indeholder nogle skadelige ingredienser, der kan være til skade for brugerne.

Hvis du gerne vil købe papirhåndklæder på en miljørigtig og bæredygtig måde, skal du derfor holde øje med disser mærkninger, når du kigger med blandt udvalget her på siden.

Hvor kan du bruge papirhåndklæde ark?

Papirhåndklæde ark finder anvendelse på en lang række forskellige områder i de fleste virksomheder. Her skal der bruges papir til toiletter til aftørring af hænder, mens forskellige former for aftørringspapir også er brugbare andre steder i virksomheden som eksempelvis i køkkenet eller på værkstedet, hvor der skal vaskes hænder eller tørres af på overflader.

Hvilke papirhåndklæder skal du vælge?

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige former for papirhåndklæder og aftørringspapir. Her skal du naturligvis vælge de papirer, der passer til dine behov, mens det også er vigtigt, at du vælger eksempelvis papirhåndklæder, der passer til størrelsen til den dispenser, du har installeret på bl.a. badeværelset.