Plastikposer til alle formål

Vi har mange forskellige plastikposer til lige dit behov.

Vi har fryseposer, affaldsposer, bæreposer, tøjposer, folieposer, bobleposer og væld af andre poser

Pack2 er som grøn emballage virksomhed særlig glade for vores plastikposer som er komposterbare eller fremstillet af biobaserede ressourcer - se efter logo. Læs mere om produkter produceret af biobaserede ressourcer her og komposterbare produkter her.

Vores produkter produceres i EU. 

For at gøre det nemt for dig at finde de bæredygtige produkter, har vi indsat PACKO  på de produkter som er bæredygtige.
Du kan læse mere om vores Grønne Fodspor her

Klik videre på den kategori som du ønsker, for at se alle mulighederne - kan du ikke finde det du søger, så sidder vi klar på chatten eller telefonen.

                        

Udsolgt

Plastposer til forskellige brug

Plastikposer er basistilbehør i ethvert hjem og i enhver virksomhed. Poserne er uundværlige i mange sammenhænge, da de både har beskyttende og organiserende effekter. Når det kommer til fragt og forsendelse, kan poserne bruges til at anordne ting i en stor kasse. Og drejer det sig om at skabe orden på ting, udstyr og genstande på hjemmekontoret eller lagret, kan posernes bruges til opbevaring.

Hos Pack2 finder du slidstærke og billige plastposer alle størrelser og udgaver:

  • Klassiske poser til forsendelse
  • e-handelsposer
  • Lynlåsposer
  • Tøjposer 
  • Fryseposer
  • Fødevaregodkendte poser
  • Plastikposer med limklap
  • Affaldsposer
  • Bobleposer
  • Bæreposer

Køb store, billige plastikposer til forsendelse

Det kan være en fordel at vælge de store plastposer, når du skal have indpakningsemballage til dine varer. De store poser kan let foldes sammen i siden om de genstande, du skal have sendt afsted og på dén måde give ekstra beskyttelse.

Du skal være opmærksom på, at der vil være behov for supplerende indpakningsmateriale, når der skal sendes skrøbelige eller hårde ting med posten.  

Dette tilbehør til indpakning skal du have styr på

Hos Pack2 har vi gjort det nemt, effektivt og billigt at få købt alt det udstyr og tilbehør, som skal bruges til at sende pakker trygt og sikkert afsted. Du kan samle dine køb med bølgepap, silkepapir, papkasser, postæsker og mange andre specialprodukter til forsendelse.

Hvilke typer indpakningsmateriale du skal vælge, afhænger af, hvad der skal sendes afsted hos dig. Er det skrøbelige ting af porcelæn eller glas, skal du vælge bobleplast. Og er det ting med affektionsværdi eller designprodukter, kan bølgepap være de rette valg. Uanset hvad du skal have fragtet, kan du bruge plastposer til forsendelsen.   

Vælg plastposer med limklap når du vil spare tid og penge på fragt

Skal det gå hurtigt og nemt med at få pakket dine ting til kunder, er det værd at købe de smarte plastikposer med limklap. Når du har taget strimlen af den øverste del af posen, frigøres klisterområdet, som du kan folde ned over posen, når du har kommet dine ting i den.

Plastposerne med limklap er beregnet til at blive anvendt til forsendelser. De er lavet i samme stærke og modstandsdygtige kvalitet som vores affaldsposer og bæreposer.

Benyt dig af vores mængderabatter og spar penge

Det kan svare sig praktisk og økonomisk at købe et lille lager ind af de poser, du gør mest brug af i hjemmet eller virksomheden. Der er konstant brug for bæreposer, affaldsposer og fryseposer, og der kan være mange penge at spare, når du køber plastposer med mængderabat. Du kan selv vælge, hvor stor din levering skal være af kvalitetsposer takket være vores fleksible bestillingsmuligheder.

Hvad kan jeg bruge plastikposer til?

Du kan bruge poser af højkvalitetsplast til mange formål. Det kan være opbevaring, forsendelse, organisering, affald eller beskyttelse. Det er vigtigt, at du køber en type pose, som matcher dit specifikke anvendelsesformål.

Hvad koster plastposer?

Pris på plastikposer afhænger af kvalitet, type og antal. Det kommer dig til gode at handle hos en specialiseret webshop, hvor du kan sammensætte en personlig ordre, som passer til dine behov derhjemme eller i firmaet.