Plastfolier

Her finder du et stort udvalg af plastfolie. Med disse kan du emballere dine varer professionelt og uden ressourcespild. Læs vores artikel om de forskellige typer folier der findes Guide til folier.   

Du kan vælge mellem mange forskellige typer og størrelser af folier:

  1. Afdækningsfolie genbrugsplast
  2. Toparksfolie

Se også vore udvalg af rørfolie.

Vi har også posesvejsere som er gør arbejdet med folie nemmere at håndtere. Hvad er en posesvejser - læse vores Guide til posesvejsere.

Vores plastfolie fås som genbrugsplast og kan efterfølgende sorteres som genbrugsplast.

For at gøre det nemt for dig at finde de bæredygtige produkter, er PACKOs grønne fodspor  indsat på de produkter som er bæredygtige.

Du kan læse mere om vores Grønne Fodspor her

Klik videre på den kategori som du ønsker, for at se alle mulighederne - kan du ikke finde det du søger, så sidder vi klar på chatten eller telefonen.

 

Stort udvalg af plastfolie

Plastfolie er et alsidigt materiale, der kan bruges til et væld af forskellige ting. Det gælder især i en virksomhed, hvor varer skal sendes afsted til kunder på daglig basis. Her er plastfolie fuldstændig uundværligt i forhold til at beskytte varerne under transport, når en papkasse ikke kan klare jobbet.

Derfor er plastfolie især relevant i forbindelse med pakning af store emner som eksempelvis møbler, maskiner og lignende, hvor plastfoliet beskytter mod både sol, regn og skidt. Når et solidt lag af plastfolie er strækket om dine varer, vil det nemlig skabe en vandtæt overflade, og dine varer vil derfor være godt beskyttet, når du sender dem afsted på deres rejse.

Derfor er plastfolie uundværlig i enhver virksomhed, der arbejder med produktionen af varer, hvor plastfolie også finder en række andre anvendelsesmuligheder som eksempelvis stabilisering af kasser på paller eller som afdækning mod støv under opbevaring. 

Her hos PACK2 sælger vi et stort udvalg af plastfolie, så du kan komme til at pakke dine varer ind på den mest effektive og sikre måde, der findes. Vores plastfolie kan desuden fås som genbrugsplast, så du kan styrke din virksomheds grønne profil i det daglige arbejde.

Effektiv indpakning af dine varer

Plastfolie er et yderst funktionelt materiale. Plastfolie beskytter som nævnt dine varer under transport i al slags vejr, men plastfolie er også nemt at bruge i det daglige. Plastfoliet har den fordel, at det er et smidigt materiale, der på samme tid er stærkt, hvorfor det er nemt at vikle det rundt om selv store og klodsede emner.

Derfor sikrer plastfolie en nem og effektiv indpakning af dine varer, så du ikke kommer til at spilde tiden, inden dine varer kan sendes afsted.

Stort udvalg af forskelligt plastfolie

Plastfolie er ikke bare plastfolie, og du skal derfor vælge dit produkt ud fra, hvad du skal bruge det til. Her hos PACK2 sælger vi et stort udvalg af forskelligt plastfolie, hvor du bl.a. kan vælge mellem topfolie, sort plastfolie, afdækningsfolie, polyethylenfolie og meget andet.

Her er afdækningsfolie et godt valg, når du skal afdække overflader eller beskytte dine varer, da denne type folie er fremstillet i stærke materialer. Hvis du i stedet skal bruge et stykke folie til toppen af en palle for at beskytte dine varer under transport, er topfolie det rette valg, mens det smidige polyethylenfolie er det sikre valg, når du skal pakke paller ind i en vandtæt og beskyttende dragt.

Hvad er fordelene ved plastfolie?

Der er mange fordele ved plastfolie, og det er derfor det bedste valg i forbindelse med afdækning og indpakning i din virksomhed. Her får du fleksible og stærke materialer, der er nemme at arbejde med, og som derfor vil møde alle dine krav i virksomheden.

Hvilket plastfolie skal du vælge?

Der findes forskellige typer af plastfolie, og derfor skal du kigge på, hvad plastfoliet egentligt skal bruges til. Du skal vælge:

  • Polyethylenfolie: til indpakning af paller
  • Afdækningsfolie: til afdækning af overflader og varer
  • Topfolie: til at beskytte toppen af paller under transport