Kasseruller og bonruller til din butik

Her finder du vores bonruller, thermoruller og kasserulle.

Vi har flere forskellige formater.

Se også vores mærkning og sikkerhed og følgeseddellommer

For at gøre det nemt for dig at finde de bæredygtige produkter, er PACKOs grønne fodspor  indsat på de produkter som er bæredygtige.

Du kan læse mere om vores Grønne Fodspor her

Vores produkter produceres i EU. 

Se mulighederne herunder - kan du ikke finde det du søger, så sidder vi klar på chatten eller telefonen.

Stort udvalg af bonruller

Hos Pack2.dk tilbyder vi bonruller til dig, der gerne vil have de bedste af slagsen. Vi har et stort og bredt udvalg, sådan du kan finde dem, der passer bedst til dig. 

Kvaliteten er helt i top, og din butik er altid kørende med rullerne på lager. De spiller en stor rolle, når der skal ske betaling, da kunder ofte gerne vil have en kvittering. Derfor er der også brug for en god kvalitet, når rullen skal i kassen.

Stort og bredt udvalg af bonruller

Vi har hos Pack2.dk et stort og bredt udvalg af ruller. Her kan du finde lige præcis den type, du har brug for samt kan opfylde dine behov. 

Vi har: 

  • Bonruller
  • Regneruller
  • Termoruller

Du er altså sikker på at finde den type, der passer til dig og din butik. Vi kan tilbyde dem til en rigtig god pris for din tilfredshed. Vi ved hvor vigtigt det er at have en god bonrulle, der bare altid fungerer. Derfor tilstræber vi også, at kvaliteten er helt i top hos os. Du skal derfor ikke være nervøs for, om vores ruller er gode nok.

Bonruller

Bonruller er en stor del af en fysisk butik. Det er noget, mange kunder sætter pris på, hvis de vil have regningen med hjem. Der er mange gode grunde til at have en kasse, der kan skrive en bon ud. Det er vigtigt, du sørger for at få købt godt med gode bonruller hjem til lageret.

Vi har forskellige størrelser af bonruller

Sørg for at finde den rigtige størrelse af bonrulle. Det er forskelligt, hvad størrelse vores kunder har behov for, alt efter hvorhenne de skal bruges. Der er variationer efter om det er et kasseapparat, en regnemaskine eller en betalingsterminal. 

Termoruller til din betalingsterminal

Mangler du termoruller til din betalingsterminal? Så kan du købe dem hos os. Vi sælger termoruller i god kvalitet.

Du kan få termoruller, hvilket er bonruller, der holder i længere tid. Det betyder altså, skriften på bonnen ikke falmer med tiden. Den vil blive ved med at være på kvitteringen i længere tid end på klassisk bonpapir. 

Det er en rigtig god funktion, dine kunder i butikken vil sætte stor pris på, da det betyder, de kan gemme deres bon i meget længere tid. En ekstra luksus til dine kunder.

Er der forskellige slags bonruller?

Ja, der findes forskellige slags. Tag et kig på siden, og se vores forskellige bonruller. Der er en mange at vælge i mellem, sådan du kan finde den bonrulle, der passer bedst til dig og dine behov. 

Hvilken kvalitet er det bedst at købe kasseruller i?

Der findes forskellig slags kvalitet. Det handler om, du finder den kvalitet, der passer til dit brug. Hvis du er meget afhængig af din kasserulle eller bonrulle, kan det være en god ide at købe papir i den højeste kvalitet. Du kan dog spare lidt penge ved at gå ned i kvalitet.