Brunt kraftpapir - ark og rulle

Brunt kraftpapir anvendes til indpakning, afdækning eller som fyld i kasser.

Vi fører brunt kraftpapir i kvaliteterne 40 gram og 80 gram. Kraftpapir i 40 gram anvendes primært til afdækning. Vores kraftpapir er fremstillet af prima, ren sulfatmasse i ubleget, brun MG-udførelse til emballeringsformål. Godkendt til kontakt med fødevarer.

Du kan vælge mellem ark og på rulle.

Vores produkter produceres i EU.

Se også vores kassefyld samt dispensere til ruller.

For at gøre det nemt for dig at finde de bæredygtige produkter, er PACKOs grønne fodspor  indsat på de produkter som er bæredygtige.

Du kan læse mere om vores Grønne Fodspor her

Klik videre på den kategori som du ønsker, for at se alle mulighederne - kan du ikke finde det du søger, så sidder vi klar på chatten eller telefonen.

 

Bruntpapir i god kvalitet

Bruntpapir er det ideelle valg, hvis du har en butik, hvor du skal beskytte de varer, du sælger, når de fragtes, eller når du pakker dem ind som gaver. Dog er bruntpapir også brugbart i hjemmet, både hvis du skal flytte, men også hvis du blot skal pakke nogle af dine sæsonprægede pynteting ned. Det er altså et alsidigt produkt, som du med fordel kan overveje at investere i.

Du kan købe bruntpapir til både privat og erhvervsbrug her på siden.

Dine muligheder for køb af bruntpapir

Bruntpapir fås i forskellige formater, så afhængig af dit brugsformål, kan det være mest fordelagtigt at vælge én type fremfor en anden. Læs mere om de forskellige muligheder inden for bruntpapir herunder;

Vælg mellem ark eller rulle

Brunt kraft papir fås både som ark og som rulle, så du kan vælge at købe det i lige netop det format, der passer bedst til dit formål. Hvis du primært pakker mindre ting ind – nipsting og lignende – så kan det være tidssparende at benytte dig af ark. Vælger du derimod at købe bruntpapir på rulle, så vil det kunne bruges til ting af alle størrelser, da du kan vælge så langt et stykke, som du har brug for.

40 gram eller 80 gram – hvad skal du bruge papiret til?

Når du skal købe dit bruntpapir, så kan du vælge at købe det i kvaliteterne 40 gram og 80 gram. Igen skal du vælge ud fra dit formål. Hvis du skal have afdækket ting i hjemmet eller varer, så vil kraft papir af 40 gram være ideelt – det er primært til disse formål, dette papir bruges til. Til andre formål kan du med fordel investere i den lidt tykkere 80 grams kvalitet for at opnå bedre beskyttelse.

Alt vores bruntpapir er fremstillet i god kvalitet

Selvom vores brunt papir på 80 gram er lidt tykkere end vores model på 40 gram, så er det hele fremstillet i gode kvalitetsmaterialer. Papiret består af prima, ren sulfatmasse i ubleget, brun MG-udførelse til emballeringsformål. Det er godkendt til kontakt med fødevarer, hvorfor du altså kan bruge det til alverdens forskellige formål. Desuden er alle vores produkter produceret i EU.

Hvad bruges bruntpapir til?

Bruntpapir kan bruges til en række forskellige formål som for eksempel indpakning, afdækning eller som fyld i kasser for at beskytte indholdet. Generelt er formålet med papiret at beskytte det, du gerne vil pakke ned, hvorfor det er et utroligt alsidigt produkt, der passer ind i både butikker og i den private bolig.

Hvem bruger bruntpapir?

Bruntpapir kan med fordel bruges af alle. Det er særligt brugt i butikker, når de skal beskytte deres varer, når det fragtes eller når det pakkes ind, men det er også oplagt at bruge i hjemmet, både hvis du flytter, men også hvis du pakker dine ting ned. Det kan for eksempel være i forbindelse med nedpakning af pynt til særlige højtider som for eksempel jul.