Bølgepap på rulle

Enkeltlags klassisk bølgepap på rulle. Består af et bølgetlag og et glat papirlag.

Super velegnet som stødabsorberede materiale, herunder som beskyttelses emballage til produkter med uregelmæssige former, skarpe hjørner etc.
Bølgehøjden er ca. 2,5 mm.

Vores store udvalg af bølgepap i ruller lagerføres i 15 forskellige bredder og med 70 meter på hver rulle. 

Fordelene ved enkeltbølgepap er, at det nemt kan bukke eller smyge sig omkring hjørner for at beskytte produktet mod stød og slag under transport. Desuden er vores bølgepap forsynet med riller på langs af rullen, hvilket gør den mere fleksibel at bukke omkring.

Bølgepap kan også anvendes som fyldmateriale, hvis produkterne ikke udfylder emballagen helt.

Vi har også afstandstykker, bobleposerskumfoliegrovbølgepap, bølgepap arkboblefolie, boblefolie med kraftpapir og selvklæbende boblefolie - alt sammen forskellige typer af beskyttende og stødabsorberende emballage.

For at gøre det nemt for dig at finde de bæredygtige produkter, er PACKOs grønne fodspor  indsat på de produkter som er bæredygtige.

Du kan læse mere om vores grønne fodspor her

Vores produkter produceres i EU. 

Kan du ikke finde det du søger, så sidder vi klar på chatten eller telefonen.

 

Udsolgt
Mængderabat
Udsolgt
Mængderabat
Udsolgt
Mængderabat
Udsolgt
Mængderabat
Udsolgt
Mængderabat
Udsolgt
Mængderabat
Udsolgt
Mængderabat
Udsolgt
Mængderabat

Bølgepap på rulle er den perfekte løsning til din emballage

Er du på udkig efter en robust og holdbar løsning til din emballage? Så er bølgepap på rulle det perfekte valg for dig! Bølgepap er kendt for sin styrke og stabilitet, og når det er på rulle, gør det det nemt at tilpasse størrelsen til dit behov.

Bølgepap på rulle er en fremragende løsning til beskyttelse af dine varer under transport. Det absorberer stød og beskytter mod skader, så dine varer ankommer frem i samme stand, som da du sendte dem. Bølgepap på rulle er også ideelt til opbevaring af varer, da det holder formen og beskytter mod støv og fugt.

Vores bølgepap på rulle er lavet af miljøvenlige materialer og er nemt at bortskaffe, når du er færdig med det. Det er også tilgængeligt i forskellige størrelser og tykkelser, så du kan vælge den perfekte løsning til dine behov.

Vælg bølgepap på rulle for en pålidelig, økonomisk og miljøvenlig løsning til din emballage.

Pak ind i bølgepap

Til indpakning af fintfølende varer, kan et ekstra lag af emballage være nødvendigt. En naturlig og meget brugt variant er bølgepap, fordi det er nemt at arbejde med. Dertil er konstruktionen oplagt til optimal beskyttelse. Find her vores udvalg af bølgepap ruller til forskellige typer af varer.

Én side med riller, én uden

Det klassiske bølgepap er en gammel kending fra mange lager- og transportsituationer. Her på siden finder du enkeltlags bølgepap ruller, der er velegnede til følsomme varer, som ellers kunne være i risiko for at gå i stykker.

Selvom der kun er et enkelt lag, så er materialet her dobbeltsidet, hvilket betyder, at der er flere funktioner i pappet. Den ene side er nemlig glat, så der ubesværet kan pakkes et ekstra lag papir uden om, uden bølgerne kan ses igennem. Derimod er det på det inderste lag, hvor bølgestrukturen sidder. Disse riller giver pappet mere fleksibilitet, så det nemt kan vikles om forskellige former og størrelser samt både kanter, hjørner og spøjse vinkler, der kræver beskyttelse. Dertil giver bølgekonstruktion også en større modstandsdygtighed, ligesom det er stødabsorberende.

Bølgepap ruller er også et yndet valg til fyldmateriale, så f.eks. elektronik eller andre varer ikke skøjter rundt inden i den yderligere emballage. På den måde kan pappet også fungere som afstandsstykke.

Find den rette beskyttelse

Alle vores bølgepap ruller er produceret i EU, og du kan her på siden finde 15 forskellige størrelser, der passer til varierende slags varer. Der er 70 meter materiale på hver bølgepap rulle. Som udgangspunkt er enkeltlags mest velegnet til mindre og lette varer, fordi størrelsen på det beskyttende bølgelag er konstrueret derefter. Med en højde på kun ca. 2,5 mm er det derfor ikke anbefalelsesværdigt at anvende det til større slags indpakninger.

Hvis du leder efter flere typer af beskyttende eller stødabsorberende materialer, kan du derfor kigge videre på nogle af vores andre sider om f.eks. grovbølgepap, bobleposer, bølgepap ark eller skumfolie. Hvis der er andet, du mangler, som du ikke umiddelbart kan finde her, er du også mere end velkommen til at skrive eller ringe til os, så vi sammen kan løse det.

Godt for miljøet

I dag er der en stigende bevidsthed om behovet for at reducere affald og miljøbelastning. Det gælder også hos Pack2. Dertil er bølgepap en ekstremt bæredygtig emballageløsning, der kan hjælpe med at reducere vores samlede miljøpåvirkning. Pappet er nemlig miljøvenligt i det format, at det er genanvendeligt, da det kan bruges flere gange og er biologisk nedbrydeligt.

Hvad bruger man bølgepap til?

Bølgepap kan bruges til mange forskellige slags indpakninger og emballage, og er også det foretrukne materiale, der anvendes til papkasser. Hvor tunge og store objekter, der bør indpakkes deri, afhænger af typen. F.eks. vil enkeltlags primært fungere godt til mindre objekter.

Hvor meget bølgepap genbruges?

Bølgepap ruller – ligesom alt andet pap – er lavet af cellulosefibre, der stammer fra træ. Når du smider pap i skraldespanden, vil det blive sorteret og genbrugt op til 6 gange, som er maksimummet, før fibrene bliver for slidte til at blive anvendt igen.